Tunnit

 

MyTraining Value

Reformer

Universal Reformer oli yksi ensimmäisiä Joseph Pilateksen kehittämiä laitteita, joissa jouset ja liikkuva alusta haastavat ja vahvistavat kehoa. Opit Reformer-tunneillamme klassisen Pilateksen Reformer liikejärjestyksen sekä siirtymät liikkeiden välillä. Opit aktivoimaan oman keskivartalosi Powerhousen ja tiedät miten sitä hyödynnetään Pilatesliikkeissä. Reformer nimensä mukaan todellakin uudistaa kehon
 
Tunnin kesto on 55 minuuttia.

 

MyTraining Premium

Circuit

Circuit tunti on nimensä mukaisesti kiertoharjoittelutunti, jossa jokaiselle osallistujalle tehdään yksilöllinen ohjelma hyödyntäen studiomme kaikkia Joseph Pilateksen kehittämiä laitteita. Tunti on kestoltaan 55 minuuttia, jonka aikana liikutaan itsenäisesti kirjallisen ohjelman mukaisesti. Opettajamme on paikalla avustaen ja syventäen työtä. Tämä tunti vastaa alkuperäisen Pilates studion tuntien tyyliä. Ota vastuu omasta harjoittelusta ja nosta kehosi uudelle tasolle!
 
Tunnin kesto on 55 minuuttia.

MyTraining Friends

Hyppy

Kuinka joustava ja lennokas pystyt olemaan? Hyppy tunnilla liikutaan Reformerilla ja siihen liitettävällä hyppylaudalla, joka haastaa kehoa entistä enemmän. Tunti on yhdistelmä Reformerin liikesarjaa ja hyppylaudan vauhtia. Tule kokeilemaan kuinka vauhdikas olet!
 
Tunnin kesto on 55 minuuttia.

Pilates

Total Body

Total Body tunnilla Powerhouse ja keskivartalo löytyy varmasti. Tunti on yhdistelmä klassista matto- sekä Reformer liikesarjaa. Tunti koostuu 20min mattoharjoittelusta ja 20min Reformerharjoittelusta ja 15min yksilöllisistä tarpeista. Tämän tunnin aikana pääset kokeilemaan miten kehosi muokkautuu matto- ja Reformer sarjojen aikana ja miten yksilöllisissä tarpeissa keskitytään kyseisen harjoituskerran erityistarpeisiin. Yksilöllisissä tarpeissa opettajamme valitsee sinulle sen harjoituskerran mukaiset omat liikkeet kehosi vaatimusten mukaisesti. Tunnille mahtuu vain kolme osallistujaa!
 
Tunnin kesto on 55 minuuttia.

Pilates

Tuoli

Tuoli tunnilla hyödymme Wunda Chairista muokattua metallista MVe tuolia. Tuolissa olevat jouset mahdollistavat erilaiset liikesarjat sekä kehonhaasteet. Hiki ja polte on tuttua tällä tunnilla.

 
Tunnin kesto on 55 minuuttia.